$200 Steam Giftcard Raffle | Sponsored by TF1A3 ×
Jump to content
×
×
  • Create New...

Sloppy

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

GPM TrustFactor Score

81% 81%

Recent Profile Visitors

122 profile views

Sloppy's Achievements

Patrol Officer

Patrol Officer (2/9)

  • 1 Year of Service

Recent Badges

0

Reputation

  1. This seems to happen for more and more players now.
  2. Hello, This happens whenever this user joins the server. Manually deleting and adding him back to the database seems to fix it until the server restarts.
  3. The JSON is valid, however the error persists.
  4. Alright, I have found the reason for the error. It occurs whenever I use a German translation. Doesn't matter if it is downloaded from the forums or translated by myself. Any idea why that is? I have tried "disguising" the translation as English which didn't make any difference.
  5. Alright so, a clean install later I've found out that this error occurs as soon as I join a department - even after a clean install. It keeps happening once I leave the department again so it only works after a fresh install without any departments set up.
  6. It's a VPS Server. Yes, happens every time. No matter if it's a traffic stop or normal ped interaction. Occurs for all players. Yes, server and player cache have been cleared multiple times, error persists though.
  7. Hello, Whenever I (or any other player) ask a ped for their drivers/gun/...license nothing happens. This is the error I get in the console. Any ideas? Thanks in advance.

Important Information

Thanks for visiting GPM. As a user of the GTAPoliceMods platform, we ask that you review the Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. These principles allow us to continue fostering a great community. We have placed cookies on your device to help improve your experience. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.