Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

FivePD v1.0.1 Bugs


SnowInHD
 Share

Question

Okay so I was on v1.0 and saw that v1.0.1 released. I know this is brand new and will have bugs but with v1.0.1 when I go in-game everything is working. I can teleport and get my loadout and calls come out but in the image (below) this is what happens when a call comes out then when I go into the "CAD" and register I put my callsign then I can't choose a department. Like the button isn't working for me to choose what department I want to go on. In v1.0 it was working fine. I mean of course bugs here and there but in my opinion v1.0.1 is more unplayable then v1.0 is. I dropped the old sql file and imported the new one and deleted the old one with the new one as well.

ummm.png

Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
4 minutes ago, SnowInHD said:

Okay so I was on v1.0 and saw that v1.0.1 released. I know this is brand new and will have bugs but with v1.0.1 when I go in-game everything is working. I can teleport and get my loadout and calls come out but in the image (below) this is what happens when a call comes out then when I go into the "CAD" and register I put my callsign then I can't choose a department. Like the button isn't working for me to choose what department I want to go on. In v1.0 it was working fine. I mean of course bugs here and there but in my opinion v1.0.1 is more unplayable then v1.0 is. I dropped the old sql file and imported the new one and deleted the old one with the new one as well.

ummm.png

Well first you need to create a Department to join it

GTAPOLICEMODS.COM
SOFTWARE DEVELOPER | PROGRAMMER
GITHUB

Link to post
Share on other sites

  • 0
1 hour ago, NotCamSlice said:

Well first you need to create a Department to join it

Okay nevermind I just say the new guide for 1.0.1 with the departments not being there. I apologize @NotCamSlice but after I have made myself Admin I dont see the Admin menu or anything in the MDT that is is stating. 

Edited by SnowInHD
Link to post
Share on other sites

  • 0
16 minutes ago, SnowInHD said:

Okay nevermind I just say the new guide for 1.0.1 with the departments not being there. I apologize @NotCamSlice but after I have made myself Admin I dont see the Admin menu or anything in the MDT that is is stating. 

Try restarting your client fivem, I did that for local and it worked

GTAPOLICEMODS.COM
SOFTWARE DEVELOPER | PROGRAMMER
GITHUB

Link to post
Share on other sites

  • 0
Just now, NotCamSlice said:

Try restarting your client fivem, I did that for local and it worked

We found out what is was. We have custom cars in and we were trying to access it with those and they don't work so in a default car it does work.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

  • 0
Just now, SnowInHD said:

We found out what is was. We have custom cars in and we were trying to access it with those and they don't work so in a default car it does work.

Edit the vehicles.json with any addon vehicles you may have

GTAPOLICEMODS.COM
SOFTWARE DEVELOPER | PROGRAMMER
GITHUB

Link to post
Share on other sites

  • 0
3 minutes ago, NotCamSlice said:

Edit the vehicles.json with any addon vehicles you may have

Yeah I saw that just before you messaged. Also here is a new bug for you. If you add a new Department is creates them 4 times.

image.png.65a89e1a5e3a886c05d04560ab59e23c.png

Also when you hold down to delete them it deletes 2 at a time. 

Edited by SnowInHD
Link to post
Share on other sites

  • 0
1 minute ago, SnowInHD said:

Yeah I saw that just before you messaged. Also here is a new bug for you. If you add a new Department is creates them 4 times.

image.png.65a89e1a5e3a886c05d04560ab59e23c.png

 

Did you lag and spam click it lol

GTAPOLICEMODS.COM
SOFTWARE DEVELOPER | PROGRAMMER
GITHUB

Link to post
Share on other sites

  • 0
1 minute ago, NotCamSlice said:

Did you lag and spam click it lol

No I am not having any lag and only clicking once. It just keeps doing it over and over. Atleast everytime I create a department is does.

Edited by SnowInHD
Link to post
Share on other sites

  • 0
16 minutes ago, SnowInHD said:

No I am not having any lag and only clicking once. It just keeps doing it over and over. Atleast everytime I create a department is does.

Mhm never experienced that. I assume your connection is slow with the server so its creating duplicates, well see later during bug fixing

GTAPOLICEMODS.COM
SOFTWARE DEVELOPER | PROGRAMMER
GITHUB

Link to post
Share on other sites

  • 0
1 minute ago, NotCamSlice said:

Mhm never experienced that. I assume your connection is slow with the server so its creating duplicates, well see later during bug fixing

I wish you guys the best of luck. I hope for a perfect version of FivePD someday.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Important Information

Please view the site: Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. // IMPORTANT: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.