Jump to content
  • 0

Lights gets activated on all ELS vehicles at once. [ELS Plus]


VikingxAnton
 Share

Reason for Locking
No answers.

By Zenitae, on 08/21/22 11:55 AM.

Question

I got a lot of netwerk overflows and if I turn on the lights on car1 then car2 lights come on too.
This goes for all ELS vehicles in my Fivem server.

Anyone know how to fix this?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Content Move Notice Visual

This content has been moved to the correct section by the GPM Community Team. Next time please post in the correct section.

If you feel this was a mistake, please report this reply with a valid reason.

 

Zenitae

Community Team Moderator

Support Forum | Community Guidelines | Community FAQ | FivePD FAQ

____

Thank you for wanting to know more than you did yesterday.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Content Lock Notice Visual

This content has been locked by the GPM Community Team. If you feel this was a mistake, please report this reply with a valid reason.

 

Zenitae

Community Team Moderator

Support Forum | Community Guidelines | Community FAQ | FivePD FAQ

____

Thank you for wanting to know more than you did yesterday.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Thanks for visiting GPM. As a user of the GTAPoliceMods platform, we ask that you review the Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. These principles allow us to continue fostering a great community. We have placed cookies on your device to help improve your experience. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.