$200 Steam Giftcard Raffle | Sponsored by TF1A3 ×
Jump to content
×
×
  • Create New...

Vehicle 'flag' does not set?


Darihonn
 Share

Recommended Posts

I'm working on custom callouts in which I want to use the data from the vehicle. I want to change the 'flag' of the vehicle to show a custom message. However when I set the flag parameter, it does not show up in-game. I tried to change the insurance / registration and this does register and show in-game. Did I do something wrong or is it not possible to change the flag of the vehicle? Thanks in advance.

 

this.VehicleData = await Utilities.GetVehicleData(this.Vehicle.NetworkId);
this.VehicleData.Flag = "Stolen Vehicle";
this.VehicleData.Insurance = false;
Utilities.SetVehicleData(this.Vehicle.NetworkId, this.VehicleData);

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

Important Information

Thanks for visiting GPM. As a user of the GTAPoliceMods platform, we ask that you review the Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. These principles allow us to continue fostering a great community. We have placed cookies on your device to help improve your experience. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.