Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

FivePD And ELS+ with ai not functioning.


Question

So before you say it doesn't work, ive played on 6 servers using the same coded(unmodified) ELS+ and I wanted to know if anyone experienced ELS vehicles not using lights(ai) and if anyone knows of a fix. Day 5 as of this post trying to solve.

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Management Team

FivePD and ELS+ have no correlation with each other. I’d refer to the ELS+ documentation to see if there is a troubleshooting guide for this issue you are encountering.

  • Like 1

NorthCam18

OPERATIONS DIRECTOR

 

GitHub Account | northcam@gtapolicemods.com

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Important Information

Please view the site: Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. // IMPORTANT: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.