Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

FivePD Loading Issue


Question

I am having issues with FivePD loading for other players on my server. My FiveM server is working perfectly and so is FivePD but only for the first person who joins the server. After that FivePD doesn't load for any other players who join the server. For example, if I start my FiveM server and I am the first person to join it, FivePD loads perfectly for me, but if a friend joins after me, FivePD will not show for them. Now get this, the part that is really making me scratch my head is the fact that the second person to join the server still gets the FivePD loading screen and it even shows FivePD successfully loading up in their F8 console, but when they spawn in-game none of the menus will open up as well as none of the watermarks show or computer open up as if FivePD never existed. Thank you in advance for any help I am open to try anything and will send screenshots of anything requested. 

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm having the same problem. I'm able to loaded FivePD and use the F11 menu and so is another friend. The second friend however can't use the F11 menu. It doesn't show that he's off duty or anything like that.

Edited by pyromedic65
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Important Information

Please view the site: Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. // IMPORTANT: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.