Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

Police Car model bug


Go to solution Solved by NorthCam18,
Reason for Locking
Solution provided

By Sebo, on 04/20/21 07:01 PM.

Question

Not sure if this is the correct place to ask this, but ive installed some new car models for my fivepd server. when i am far away the cars load in fine like the image below, but when i get closer the model glitches and goes back to the old one. Could anyone help?

CeEpvp9.jpg

PnmP0ZN.jpg

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Solution

Seems like an LOD (Level of Detail) issue. I would try reaching out to the original creator and ask if they know about this issue, and whether they have a fix for it.

  • Like 2

NorthCam18

Arguably the best VIP member here

 

GitHub Account

Link to post
Share on other sites
  • 0

content_locked.png

This content has been locked by the Community Team. If you feel this was a mistake, please report this reply with a valid reason.

Sebo

Community Moderator

                                                                                                         

 

My personal Discord server: Click

My LSPDFR community Discord server: Click

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Important Information

Please view the site: Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. // IMPORTANT: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.