Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

FivePD isn't outputting anything in console


Reason for Locking
No Reply

By BGHDDevelopment, on 07/11/20 06:25 PM.

Question

Hi.

When I start my server, FivePD isn't outputting anything in the console as usual.

It worked for about a week ago, but now it doesn't.

Have anyone experienced an issue like that, and maybe found a fix for it?

 

Thanks!

Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
17 minutes ago, Smanbg said:

Have you confirmed that you have started/ensured the resource in your server.cfg file?

Yes. It also outputs that the resource has started, but I can't use any features or anything ingame - it even doesn't output that the config is loaded and so on.

Link to post
Share on other sites
  • 0
9 hours ago, Nylander said:

Yes. It also outputs that the resource has started, but I can't use any features or anything ingame - it even doesn't output that the config is loaded and so on.

Could you provide a pastebin of your server.cfg? The resource starting.

 

ConwayGPMSign.png.8a9a61b7cedbc03f7d754c44caebceec.png.aaf727522d2fdc595cec8148ec873e57.png

Community Team and Administrative Support

gpm_animated.gif

 

Link to post
Share on other sites
  • 0

Lines 283 and 284 of your server log:

Resource loading for fivepd failed:
Could not open resource metadata file C:/FTP/Shared/FiveM/server-data/resources//[local_old]/[fivepd]/fivepd/__resource.lua.

Have you changed anything in the resource.lua file? Have you specifically encoded it to anything?

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Important Information

Please view the site: Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. // IMPORTANT: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.