Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

Callouts wont load after adding new ones


Reason for Locking
No Reply In 2 Days

By BGHDDevelopment, on 07/08/20 01:22 AM.

Question

I'm trying to add new callouts to my server. I followed the instructions and installed a few callouts before without an issue. Once I added the callouts today, I cant force anymore callouts or receive any on duty.
image.thumb.png.670d6491e01ac8e2fd30e84af6114500.png

 

Can anyone help me out?

Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Management Team

Content_moved.png

This content has been moved to the correct section by the Community Team. Next time please post in the correct section.

If you feel this was a mistake, please report this reply with a valid reason.

NorthCam18

OPERATIONS DIRECTOR

 

GitHub Account | northcam@gtapolicemods.com

Link to post
Share on other sites
  • 0
52 minutes ago, NorthCam18 said:

Content_moved.png

This content has been moved to the correct section by the Community Team. Next time please post in the correct section.

If you feel this was a mistake, please report this reply with a valid reason.

Where was it moves to?

Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Smanbg said:

Are you sure that all of the callouts you've uploaded are compatible with FivePD 1.1?

 

Also, how many have you added?

I had 15, removed some and added 2. Now i have 11

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Important Information

Please view the site: Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. // IMPORTANT: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.