Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

mdt doesn't open on certain vehicles


Reason for Locking
No Reply In 2 Days

By BGHDDevelopment, on 07/01/20 03:53 PM.

Question

Hey so I have installed this police vehicle pack. I put the spawncodes in the MDT_VEHICLES.JSON.

After restarting the server the MDT opened on some vehicles only not all of them. Any solutions?

Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
25 minutes ago, Smanbg said:

  Have you uploaded the 1.1 Hofix? Have you set up the mdt-vehicles? Does it work on default vehicles?

 

I'd recommend reading through the following solved support inquire from yesterday about the MDT -

 

Yep still doesn't work

Link to post
Share on other sites
  • 0
7 hours ago, Nimra said:

Nope

 

Make sure the names of the cars are exact in the mdt_vehicles.json (matches name of what is inside the vehicle files)

Is there any similarities between the cars it works in and does not work in?

 

Link to post
Share on other sites
  • 0
14 hours ago, BGHDDevelopment said:

Make sure the names of the cars are exact in the mdt_vehicles.json (matches name of what is inside the vehicle files)

Is there any similarities between the cars it works in and does not work in?

 

Yep. they are exact.

I have a LSSO pack and the MDT works in all of the cars besides the 2020explorer and 2014explorer

 

Edited by Nimra
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Important Information

Please view the site: Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines. // IMPORTANT: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.